De verkoop van onze stukjes terrein heeft een vliegende start genomen. Al snel werden de meest gegeerde stukjes rood ingekleurd en vele ploegen legden hun euro’s samen om (een) stukje(s) terrein te verwerven! Na 3 weken heeft ongeveer 30% van het terrein een trotse eigenaar. Maar vele stukje wachten nog op een koper, we willen een volledig waterveld!

Hoe kan je eigenaar worden? 


Je kan via de website https://hermes2.0.hermeshockey.be/ intekenen of tijdens de Kerstmarkt, op zaterdag van 16u00 tot 20u00 en op zondag van 13u00 tot 15u00. Maar misschien wacht je vol spanning onze Nieuwjaarsreceptie van 4 februari af en wil je mee bieden op de blauwe VIP stukjes die dan zullen worden geveild. 

Ondertussen heeft een heel team van mama’s samen met Magali gezorgd voor een trendy gamma aan gadgets. De sweaters gingen als zoete broodjes de deur uit: tot nu toe werden er 350 verkocht! Maar ook hier niet getreurd indien je er nog geen hebt besteld, ook dat zal mogelijk zijn op de Kerstmarkt, samen met de petten, drinkbussen, paraplu’s en sleutelhangers (zie foto). Ook hiervan gaat de opbrengst integraal naar het project Hermes 2.0!

Dus, nog op zoek naar een Kerst- of eindejaarscadeau? Keuze genoeg! Vergeet ook onze sponsors niet én de Delhaize Hockeyweeks Card is nog geldig tem 17/12/17!

  

Warme groeten en tot op de Kerstmarkt!