Beste leden, vrienden en sympathisanten van Royal Hermes Hockey,

Met ruim 250 aanwezigen werd met Halloween een “duivels” startschot gegeven aan de herfstvakantie. Voor het eerst organiseerden we tijdens de herfstvakantie specifieke clinics om intensief op bepaalde skills te oefenen. Hiervoor konden we dan ook rekenen op echte toppers: Alix Gerniers, Sergei Mathotkin en spelers van onze Dames 1 en Heren 1. We sloten de week af met een jeugdtornooi die het arbitrage in de spotlights plaatste, met als top guest, de internationaal scheidsrechter Sébastien Michielsen. 

Lees verder door hieronder op "Lees meer" te klikken.


Jullie aanwezigheid op zowel Halloween als op de Clinics en het Tornooi toont aan dat Royal Hermes Hockey meer dan ooit leeft. Er zit dynamisme in de Club. Dit is zeker dankzij de inzet en medewerking van talrijke vrijwilligers, wat aantoont dat er een sterke verbondenheid aanwezig is. Zonder vrijwilligers kan de Club niet realiseren wat het nu doet. Een welgemeende merci aan iedereen! 

Op 12 oktober stuurden we een uitgebreide communicatie over het Project Hermes 2.0. De offerte voor de vernieuwing van het terrein is ondertussen getekend! There is no way back! Prijskaartje: 450.000€.

Uiteraard gaat een project van deze omvang gepaard met een sterk financieel plan. Als financieel gezonde Club kunnen wij rekenen op het feit dat de banken meegaan in het Hermes 2.0 verhaal. Daarnaast zijn er onze trouwe sponsors – we noemen ze liever partners – die Royal Hermes Hockey een enorme financiële slagkracht geven door in onze Club te geloven en te investeren. We kunnen hen niet voldoende bedanken!      

Toch zijn we nog op zoek naar een maximum aan eigen fondsen. Hier willen we enkele mama’s van de U12B, enkele Ladies en Magali in de bloemetjes zetten voor hun initiatief van de trendy sweaters. Wie er nog geen heeft besteld… 

Maar… wat denken jullie ervan om bovendien eigenaar te worden van een eigen stukje terrein? In de loop van deze week zullen jullie in de chalet een bord zien hangen dat het vernieuwde terrein voorstelt. Dit virtuele terrein hebben we in vakken verdeeld – van A tot U en van 1 tot 12 (cfr. Zeeslag). Hetzelfde virtuele terrein zal ook op de site te vinden zijn. 

We verkopen elk vak à 100€. Dit kan via de link https://hermes2.0.hermeshockey.be/ of door met je GSM de QR-code te scannen die naast het ord hangt. Vervolgens kan je het (aantal) gewenste vak(ken) selecteren. Na bevestiging van jouw keuze krijg je een factuur toegestuurd met alle info aangaande de betaling. Je kan ervoor opteren om als trotse eigenaar vermeld te staan op het bord en op de site of je kan ervoor kiezen om anoniem te blijven. 

Je zal merken dat bepaalde vakken in een blauwe kleur staan. Dit zijn de VIP vakken: degoals, de strokestippen en de centrale stip. Deze VIP vakken veilen we tijdens de Nieuwjaarsreceptie van 4 februari 2018 en gaan naar de hoogste bieder! Blokkeer alvast dezedatum in je agenda!

Nog even meegeven dat de verkoop van de stukjes terrein voorbehouden wordt aan natuurlijke personen – particulieren dus. Interesse in sponsoring met jouw bedrijf of activiteit?  Neem dan contact op met Ingrid Jourquin via sponsoring@hermeshockey.be of op 0486/287055. 

Met sportieve groeten,

Simon Gilleman
Voorzitter Royal Hermes hockey club Ronse/Renaix
Mobile: +32 470 851 012 |simon.gilleman@outlook.com